Υλικά:
- ½ Βιτάμ σοφτ
- 1 πακέτο μπισκότα
πτι μπέρ
- 3 κουτ. σούπας
κακάο
- 1 κουτί γάλα
ζαχαρούχο
Εκτέλεση:
- Ανακατεύουμε το
βιτάμ και το ζαχαρούχο γάλα μέχρι να γίνει ομοιογενές μείγμα και έπειτα ρίχνουμε
το κακάο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε.
- Σπάμε τα μπισκότα
σε μικρά κομματάκια και τα ρίχνουμε στο υπόλοιπο υλικό. Ανακατεύουμε καλά.
- Ρίχνουμε όλο το
υλικό σε ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο το οποίο τυλίγουμε σε σχήμα
ρολού ή σε μια φόρμα ταψιού και το τοποθετούμε στην κατάψυξη περίπου για 3
ώρες. Μετά είναι έτοιμο για σερβίρισμα.