Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Γλυκό ψυγείου σοκολάτας



Υλικά:

  • ½ Βιτάμ σοφτ
  • 1 πακέτο μπισκότα πτι μπέρ
  • 3 κουτ. σούπας κακάο
  • 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο

Εκτέλεση:

  • Ανακατεύουμε το βιτάμ και το ζαχαρούχο γάλα μέχρι να γίνει ομοιογενές μείγμα και έπειτα ρίχνουμε το κακάο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε.
  • Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομματάκια και τα ρίχνουμε στο υπόλοιπο υλικό. Ανακατεύουμε καλά.
  • Ρίχνουμε όλο το υλικό σε ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο το οποίο τυλίγουμε σε σχήμα ρολού ή σε μια φόρμα ταψιού και το τοποθετούμε στην κατάψυξη περίπου για 3 ώρες. Μετά είναι έτοιμο για σερβίρισμα.